Keresés

Részletes keresés

tdavid25 Creative Commons License 2010.01.31 0 0 78
Sziasztok!

A témával kapcsolatban engem leginkább az érdekelne, hogy egy nagyobb kaliberű atomháborúnak milyen következményei lennének a Földön a jövőre nézve? Nem feltétlenül az esetet követő néhány évben, hanem évszázadokkal, évezredekkel később? Mennyire lehetne érzékelni még a sugárzást? Ha az emberiség kihalna, milyen életforma lenne képes fennmaradni ilyen körülmények között? Növények, baktériumok? A Föld klímája hogyan változna meg? Jégkorszak következne be, vagy éppen ellenkezőleg, mindent pusztaság és sivatag borítana?

tdavid25
degenerator Creative Commons License 2008.04.14 0 0 74
nostradamus melyik próféciájában olvastad ezt?
Előzmény: Noobi11 (72)
Noobi11 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 73
A világ kormánya bemutatkozik...

http://szabadszaj.extra.hu/index.php?page=100
Noobi11 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 72
Eléggé antiszemita hangvételű amit írtál, de sajnos nagyon is igaz!
Örülök, hogy vannak még tisztánlátó emberek itt "qrvaországban"!!!
Valóban megszállnak minket és a Lengyeleket a zsidók!
Vajon miután a többi ember is észreveszi ezt, rájönnek, hogy miért?!
Nem hinném....vagy ha igen akkor már késő lesz....de ezt azok a zsidók sem sejtik, akik hamarosan tömegesen kezdik majd elhagyni Izraelt....itt is a biztos halál vár rájuk....mint mindenkire, aki itt marad!
2010 után már szite lehetetlen lesz elmenekülni innen....a határokat lezárják majd, hogy megakadályozzák a tömeges kivándorlást és ezzel több millió emberi életet pecsételnek meg a biztos halállal....2011 után már nem lesz itt semmi, csak betegség, járványok, éhínség és halál....akik túlélik a "nagy bummot" azok legjobb esetben a sugárzástól, vagy az éhínségtől halnak meg...a rosszabb esetet nem is mondom...8-(((....
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.14 0 0 71
ez a jelenéses dolog nem egészen fedi a politikai valóságot,de valóban látható két nagy szövetségi viharefelhő gyülekezése:
nagyjából:(és a kiválasztott nép mentén természetesen ha már a vallásnál tartunk)
-IZRAEL-uSA,EU,törökország,
-Oroszország,Kína,Irán,
a valós probléma valóban igaz teljesen törvényszegő lett az ember ön és környezetpusztító és minden józan belátású még a politikusok is tudják a föld ebbe bele fog pusztulni,mégse tesznek érdemlegeset,pedig eggyes jelentések szerint már létezik a tiszta energia.(??)
A valódi feszültséget a világban főként a hatalmas zsidó érdeklobbi:lásd izraeli lobbi az usában,csurka,
simon peresz,ariel sharon beszédek,a szélsőjobbnak nevezett látásmód.és valóban fenyeget egy világháború bizonyos értelemben.
főként magyarországot ha lerohanják iránt és megindul az izraeli menekültáradat,mert csak azt látják a nép tűr mindent birkán...(a tulzott ingatlanépítés,ingatlanpolitika,bizonyíték erre, ezeket a dolgokat csurka istván már asszem 15 éve harsogja,de csak kiröhögik.ő nem nostredamus vagy proféta: hogy lásd a jövőt nem kell annak lenni...tudni kell látni a színfalak mögé,megvizsgálni miért is van ez meg az...aki keres az talál egyre több jel és mostmár bizonyíték kerül a felszinre.
magyarország megszállására,és a zsidó világuralomról.és annak káros következményeiről...stb stb stb..............
Előzmény: Noobi11 (69)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.14 0 0 70
és hozánk menekül az összes jószándékú gépfegyverrel felszerelt zsidó bácsika és nénike hehe
Előzmény: Noobi11 (69)
Noobi11 Creative Commons License 2007.11.14 0 0 69
Sziasztok!

A harmadik világháború már a küszöbön van!
A folyamat elkezdődött és visszafordíthatatlan!!!
Ajánlom a következő oldalt figyelmetekbe: www.3dikvilaghaboru.hu
Elnézést, ha zavartam!
ÜDV mindenkinek!
- duplagondol - Creative Commons License 2006.08.22 0 0 68
A Reuters szerint a Pakisztán-pénzelte Lashkar - e -Taiba nevű iszlámista gang volt az elkövető, legjob esetben minimum nem az történik, mint a parlamenti robbantás után..
Előzmény: - duplagondol - (67)
- duplagondol - Creative Commons License 2006.08.22 0 0 67
Újabb balhé a láthatáron...


Indiai rendőrök lelőtték a mumbai robbantások egyik gyanúsítottját, egy másikat elfogtak
- MTI - 2006. augusztus 22., kedd 07:29

Mumbai, 2006. augusztus 22., kedd (MTI/Reuters/dpa) - Indiai rendőrök lelőtték kedd hajnalban egy rajtaütés során a Mumbaiban (Bombay) elkövetett robbantásos merényletek egyik gyanúsítottját, egy másikat pedig elfogtak - közölték rendőrségi forrásból.
Mint egy magas rangú rendőrtiszt elmondta, a rendőrök körülvettek egy ütött-kopott házat a városközpontban, és kutatni kezdtek a múlt hónapban történt robbantások elkövetésével gyanúsított két személy után. A rendfenntartók megadásra szólították fel a keresett személyeket, akik azonban automata fegyverekkel tüzet nyitottak a biztonsági erőkre.
A rendőrök viszonozták a tüzet, az egyik gyanúsítottat lelőtték, a másik férfit pedig elfogták. Mindkét gyanúsított pakisztáni állampolgár - jelentette az indiai tömegtájékoztatás hatósági forrásokra hivatkozva.
Az indiai rendőrség áttörésként értékelte a rajtaütést a merényletek elkövetőinek felkutatására indított nyomozás során.
A nyugat-indiai nagyváros elővárosaiban július 11-én öt vonaton és két vasútállomáson követtek el robbantásokat, amelyek 186 ember életét oltották ki.


tunguzka Creative Commons License 2006.07.20 0 0 66

 

Hello

 

És ha ide írom?????????? 

 

Előzmény: belic (65)
belic Creative Commons License 2006.07.19 0 0 65
Hello!

Bibliában ez áll:

A topic cimeben talalhato "most" szo arra utal, hogy nem igazan erdekli az itt olvasokat a 2000 (meg rosszabb esetben 6000) eves sztorik.

Van "Vallas, Filozofia" topic, ode ird azt, ami oda valo.

Bel
Előzmény: tunguzka (64)
tunguzka Creative Commons License 2006.07.19 0 0 64

 kísérleti atomrobbantásnak oka volt .Most a Haarp rendszerrel oldják meg   az ózonpajzs kijuggatását hogy kitolják a föld felmelegedését vagyis hogy hűtsék a bolygót .Olaj ára az egekbe szökne.Bibliában ez áll:iZRAEL végső elkeseredettségében az új római birodalommal köt szövetséget hogy védje meg az asszir erőktöl.Ezt a szövetséget egy ideig fenntartja utána pedig felbontja amiböl kerekedik az uccso befejező háború . Véleményem szerint nem csak   az atombombábol kapnánk egy kis sugárszennyezést hanem a sima szőnyegbombázásnál is .Mint pl IRAK esetében:

 

"

9 nappal az amerikai elnök megfélemlítő bejelentése után lebombázták irakot urániummal.Egy láthatatlan uránium-oxid gázzal telített felhő söpört végig Nagy-Britanniai városok és egész Európa fölött.

Tudósok beszámoltak róla- akik légszürökkel figyelik eme jelenséget-hogy eme gáz jelenléte felerősödött ebben az időszakban.Tudományos közzététel amivel bebizonyították 2006 márc 1-én volt.Brit atom és katonai szóvivők tagadták a láthatatlan radioaktív felhő valódiságát.A katonaság mondása szerint esetleg egy chernobil féle katasztrófa történhetett valahol de ilyen bejelentés hivatalosan 2006-ig nem történt sehol a földön chernobilon kívül.

A radioaktív felhő jelenlétének bizonyítéka már-már örjöngő pánikba ejtette a katonaságot és irracionálisan nevetséges tagadások követték.Bejelentésük az új chernobilrol szépen elhalkult.

Bush  felhőjében több mint 5 hétig magasabb szintet mértek a radioaktív részecskékböl."

Előzmény: Olajoslajos (62)
belic Creative Commons License 2006.07.18 0 0 63
Hello!

Sziasztok! Ha eldurranna az araboknál egy-két atombomba, akkor az mennyire hatna ki az életünkre?

Jobban hatna az eletunkre: felmenne az olaj ara.
Aztan ha nem tellene olajra, akkor epithetnenk panikszeruen atomeromuveket, ahelyett, hogy mar evekkel ezelott elkezdtuk volna epiteni oket, akkor most rohoghetnenk Iran kemenykedesen.

Bel
Előzmény: Olajoslajos (62)
Olajoslajos Creative Commons License 2006.07.17 0 0 62
Sziasztok! Ha eldurranna az araboknál egy-két atombomba, akkor az mennyire hatna ki az életünkre? Annyira, mint a kisérleti atomrobbantások, vagy ez komolyabb lenne?
tunguzka Creative Commons License 2006.07.17 0 0 61

Az elrablás ami miatt kialakult a jelenlegi szituáció már hónapokkal ezelött lett megtervezve!!!!!!!!!!!!!!!!!!Még a tv-ben is említésre méltatták ezt bár lehet hogy nem hallottad.

De sebaj itt egy uj cikk is csak hogy ne szenvedj hiányt :

http://blog.seattletimes.nwsource.com/davidpostman/archives/2006/07/gingrich_says_its_world_war_iii.html

 

Előzmény: consono (60)
consono Creative Commons License 2006.07.14 0 0 60
Azért azt legalább megtehetnéd, hogy nem két éves meg 3 hónapos cikkekkel jössz a mostani dolgokra... Persze, ez illik az "elméletedbe" :/
Előzmény: tunguzka (57)
tunguzka Creative Commons License 2006.07.14 0 0 59

Mi gagyi?

"Ha Izrael újabb ostobaságot követ el és megtámadja Szíriát, az az egész muzulmán világgal szembeni agressziónak felelne meg, és kemény lenne rá a válasz" - jelentette ki a televízió szerint Ahmadinezsád Bassár el-Aszad szíriai elnökkel folytatott telefonbeszélgetése során.

Bush is megfenyegette Szíriát.Azt meg szerintem senkinek nem kell ecsetelni hogy milyen kapcsolat van az Amcsik vezetője és Izrael között.

 

Ez csak az előszele lesz annak a megpróbáltatásnak ami ránk vár.Akár atomot dobnak Izraelre mint a bibliai kódokban állítják akár nem.

3.5 éves béke jön majd eme kis összezörrenés után ami sok emberrel elhiteti hogy minden szép és jó és utána lesz az amit még álmaidban sem gondolnál.Aki megteremti a pillanatnyi békét és a világ vezetője lesz nem pont a jófiu lesz.

Egy a lényeg higgy és hallgass a szívedre ama időkben.Hogy miben és kiben higgy azt szerintem nem kell mondani.

 

Előzmény: Yosser2 (58)
Yosser2 Creative Commons License 2006.07.13 0 0 58
Azé ez elég gagyi...ilyen alapon bármit rálehet húzni, bármilyen jövendőlésre..
Előzmény: tunguzka (56)
tunguzka Creative Commons License 2006.07.13 0 0 57
tunguzka Creative Commons License 2006.07.12 0 0 56

A mostani helyzetböl ha lapozgatod a szentírást akkor tudhatod hogy sajnos igencsak kialakulóban a 3. világháború amit számos külföldi kutató is állít.

http://www.hufo.info/cgi-bin/main.cgi?szerv=czike&action=view&message=286&location=messages

Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.11 0 0 55
majd leradírozzák őket egy jó kis ürüggyel oszt ennyi:)))
Előzmény: HB1 (53)
tunguzka Creative Commons License 2006.07.10 0 0 54
Előzmény: HB1 (53)
HB1 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 53

Észak Korea gyakorolgat...

 

Nem biztos, hogy jó lesz a vége.

 

Hmm?

tunguzka Creative Commons License 2006.05.11 0 0 52

Nem kell sietni.Egy a lényeg mi ne haljunk ki.

Kérdés ha összeugranak a felek akkor is muhaházol e?

Soroljamhogy mi is a helyzet?:

Iráni elnök udvariasan Bush fejéhez vágta szept 11-et.Nézd meg a LOOSE CHANGE és a többi dok.filmet. akkor megérted hogy miért.Szerényen felajánlotta neki hogy térjen meg Istenhez.Mikor okkultista a neten és a könyvekben terjengő hírek szerint.

Azonkívül épp tegnap jelentette hogy kész vannak a csapatok a bevetésre Irán ellen.Irán pedig mivel fenyegetőzött?Amint lerohanják célba veszi Izraelt.Bibliai kódokkal  kapcsolatban mit harsognak egyesek?2006 atomháború Izraelben.

Reméljük nem így lesz.

 

PEACE

Előzmény: Coolaba (51)
Coolaba Creative Commons License 2006.05.05 0 0 51
Kihalt a topik muhahahaaaaaa :)
tunguzka Creative Commons License 2006.03.23 0 0 50
Megnyugtató hír hogy Velikovszkij könyvében idézi az alábbi idézetet és egy másik már megtörtént időpontra helyezi az eseményt vagyis a délben lemenő napot./Bár ő is csak kétkedéssel hogy talán vagy valószínü és két időpontot jelöl meg a múltban/
Előzmény: tunguzka (45)
tunguzka Creative Commons License 2006.03.17 0 0 49
tunguzka Creative Commons License 2006.01.20 0 0 48

Ahogy szokták vót mondani:majd meglátjuk:-))

Vagy bejön vagy nem.

De ha lapozgatod a bibliát rájösz hogy az első csapás a fekély másképp a rákocska vagyis eme dolog következménye.Azonkívül a hajad se égnek fog állni a következményétől hanem kihullik.:-))

Sajna eddig nem úgy alakulnak a dolgok a világpolitikában hogy nem jön be még idén.Drosnin is az idei évre írta.Igaz a könyve számomra nem volt túl izgalmas.

De hát tudod:majd meglássuk:-))

Részemről ez csak egy lehetséges időpont volt.

 

 

 

 

 

Előzmény: gvass1 (46)
Konvergencia Creative Commons License 2006.01.20 0 0 47
Ezt a csalódást... amikor megláttam a nick-ed, azt hittem, hogy akciós neutronbomba érkezett a Gunbox-ba! :-))
Előzmény: gvass1 (46)
gvass1 Creative Commons License 2006.01.20 0 0 46
Elmeosztaly, apolt erkezett!!!
Előzmény: tunguzka (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!