advocatusdiaboli Creative Commons License 2024.05.19 -1 6 1296231

Csak a manyup volt GDP arányosan 10%-os egyszeri tétel, és 1.5% éves szinten csak a járulék átirányítás (ami viszont folyamatos volt).

Az EU hozzájárulása meg egészen példátlan, a sokat emlegetett 2015-ös évben GDP arányosan közel 10%-ot jelentett, csupa olyan tétel, amivel Fletó nem számolhatott, vagy egyenesen nála mínuszként jelentkezett.

 

Ja, és ugyebár 2%-al emelték az ÁFÁT, bevezettek egy sereg "átmeneti" különadót, amik azóta is megvannak, és folytathatnánk. Több adót fizetek én is, mint valaha. Folyamatosan kevesebb bevételből!

 

Egy Ferrari meg egy Trabant kering a Hungaroringen, és a Ferrarit lassan befogja a Trabant, de még előtte van, még picit gyorsabb nála. Te ebből próbálod levezetni, hogy a Ferrari sofőrje jobb, hiszen, bár már nem sokkal, de még mindig előzi a Trabantot.

A valóságban a Ferrari sofőrje messze-messze nagyobb pancser a Trabanténál, még akkor is, ha az is pancser, és lehet, hogy ha egy kicsit ügyesebb és edzettebb fazon kimenne egy bringával, mindkettőt leverné...

 

Előzmény: Mr Reacher (1296229)